torsdag 24. juni 2010

K for Kværnerbyen


Kværnerbyen begynner å ta form, men hvorfor er det ikke valgt litt mer dristige løsninger når et så stort område skal bygges ut?
Flere bilder på K her.

10 kommentarer:

 1. Jag har ingen aning, jag vet inte ens var det ligger :)
  Fina bilder har du tagit i alla fall!
  Trevlig midsommar!

  SvarSlett
 2. Vil bare få ønsket deg en fin helg. Den der Kværnerbyen ligger den oppe ved Grorud eller der omkring?

  SvarSlett
 3. Det var jo fint med den dammen der da. Er den naturlig eller kustig laget? Er det leiligheter eller kontoret som disse bygningene skal huse?
  Fine bilder?

  SvarSlett
 4. det blir bedre der i hvert fall , for det var ganske stusslig før..MEn de kunne godt gjort det litt mer spenstig ja..

  SvarSlett
 5. Det er jo tit, man må spørge sig, om de bygninger, der opføres i vores tid, vil blive opfattet som noget, der er værd at beholde i fremtiden, eller om de er noget, man vil skaffe sig af med ved første givne lejlighed. Jeg synes også, at meget "moderne" byggeri er frygtelig kedeligt. Grå kasser. Når man tænker på, at vi i det 20. århundredes begyndelse havde arkitekter som Gaudi, Horta og Hundertwasser, så er der ikke meget fantasi over nutidens bygninger.

  SvarSlett
 6. Jeg kender heller ikke området, så jeg må også melde pas med et bud. Jeg syns nu det ser spændende ud som du har fotograferet det :D

  Ha en trevlig helg....

  SvarSlett
 7. Fina bilder och intressant område.
  Jag gillar dammar. Spännande inlägg.
  Mvh Halina

  SvarSlett
 8. Kværnerbyen er et spennende prosjekt i Oslo.
  Vanskelig i den forstand det ligger i solskyggen store deler av vinterhalvåret.
  Jeg synes også tilgjengeligheten er noe klønete, men det har noe med topografien å gjøre. Og alle jernbanesporene nedenfor...

  Ha en flott uke...

  SvarSlett
 9. Är det så här husen ser ut där Ni bor?
  Nospussar,
  Sara Katt

  Saras K-ord

  SvarSlett
 10. Hei! Oslo kommune jobber med en brosjyre om boligbygging. Vi vil gjerne bruke bildet ditt fra Kværnerdalen. Er det ok? Fant ikke kontaktinfo på deg. Kan du ta kontakt med meg på iselin.hewitt@pbe.oslo.kommune.no?

  Mvh Iselin Hewitt

  SvarSlett